Как се почиства септична яма?

Три принципа на нашата дейност за това как се почиства септична яма:

  1. Надеждност – работим „чисто“, почистваме зоната от отпадъци на 100% и не оставяме следи след себе си.
  2. Ефективност – ценим вашето време и полагаме всички усилия, за да гарантираме, че проблемът с отпадъците във вашето предприятие е разрешен възможно най-бързо.
  3. Удобство – заедно с висока скорост на работа, ние гарантираме екологичността на събирането на всички производствени отпадъци и тяхното отвеждане в специализирани бункери.

Ние сме фирма, ВИК.net със сериозен опит във ВиК услугите и по-конкретно отпушване на канали, почистване на септични ями. Можете да се свърже с нас на: 0878 777 807.

Сътрудничеството с нас е работа за природата и важен принос за доверителни отношения с екологичните служби. Уникален подход към рециклирането, модерни технологии и квалифицирани служители – това е, което ни позволява да останем най-добрите в рециклирането.

Като част от почистването на канализационната система ние извършваме и работа по почистване на помийни ями, резервоари и кладенци от фекални, битови отпадъци.

Работим без участието на изпълнители и използваме оборудване от собствения си автопарк, което ни позволява да предлагаме на клиентите ниски цени и да гарантираме изпълнението на всички клаузи на договора, включително тези, свързани със сроковете.

Изпомпващи помийни ями. Доставка на техническа вода

Ако вашето съоръжение е далеч от канализацията и няма начин да се свържете с него, тогава изгребна яма е подходяща за изхвърляне на отпадъци.

Такъв бюджетен и евтин начин за събиране на отпадъци обикновено се използва в селска къща и в страната. Колкото по-често се използва ямата, толкова по-бързо се пълни и трябва да се почисти.

За да предотвратите преливането на ямата и за предотвратяване на разпространението на неприятна миризма през вашата територия, е необходимо да изпомпвате ямата с изпражнения своевременно.

Доверете ни на нас тази работа! Ние професионално, бързо и ефективно ще изпомпваме отпадъците, ще отнесем петата на специално място и ще ги изхвърлим. И Вие спокойно ще продължите да управлявате съоръжението си.

Как се почиства септична яма?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

%d bloggers like this: