Използване на екстрактори – oт поддръжката на почистването до интензивното почистване от мръсотия, спрей екстракторът може да се справи с всичко. Офиси, училища, болници, хотели, складове, промишлени съоръжения и жилищни помещения – списъкът продължава и продължава. Трудно е да се намери предмет, който не би могъл да бъде почистен с прахосмукачка. С него интериорът на автомобила, килимите, мека мебел, текстил, ламинат, плочки и стени, линолеум, огледала и стъкло са направени перфектно чисти.

Използване на екстрактори – справят се с всяко замърсяване

Той се справя със замърсяването след строителни работи. Почистването след ремонт се характеризира с това, че почистващият препарат трябва да се справи с голям брой разнообразни отпадъци, прах и частици, както и изсушен спрей. Почистването се извършва на няколко етапа, а последният е работа на прахосмукачка за пране.

Студена и топла вода могат да се използват в екстрактора за пръскане, което е важно при работа с мастни замърсители в хранителни и ресторантьорски предприятия. В комбинация със специални почистващи препарати е възможно да се отстранят зърна от пясък и мръсотия от самите дълбочини на купчината и освен това внимателно (или твърдо – в зависимост от режима) да се измие самата купчина от замърсявания към нея в ресторанти, кафенета, хотели и други обществени места.

Няма значение дали стотици хора преминават през килима за ден – екстракторът също ще се справи с тази задача

И благодарение на разнообразни дюзи и допълнителни устройства, почистването се извършва на трудно достъпни места. В този случай въздухът в стаята се овлажнява и дезодорира.

Ако подовете се измият с влажна кърпа, те стават хлъзгави. Според статистиката на HSE (Проучване за Англия) 30% от нараняванията възникват при подхлъзване по мокри подове и в 95 от 100 случая завършват с фрактури на китката или глезенната става. Затова все повече и повече предпочитания се отдават на професионалното оборудване за почистване на пода, след което подовата повърхност остава не само чиста, но и суха.

Камак ЕООД:
гр. София 1303
жк. Зона Б-4, ул. Овче поле 103
(между ул. Пиротска и бул. Тодор Александров)
тел: 02 953 32 78, 02 954 83 11; 0887 925 330

Използване на екстрактори

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

%d bloggers like this: